發新話題

FEB 期指 期權

咁都比你估到,就唔會〝冇水〞去入數買貨啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

呢個世界好現實,有錢買貨當然想賺錢,〝冇水〞買貨當然周圍咀咒人輸錢,咁簡單嘅道理,明解!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

今日做左張3月國指 9730 好倉, 如穿9600 走佬

呢個呀爺真係百厭,無程程走去收水,又放又收,唔聽佢點啦,三月做好,準備挑戰234!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-25 15:59 發表
呢個呀爺真係百厭,無程程走去收水,又放又收,唔聽佢點啦,三月做好,準備挑戰234!
希望你得啦!
222P 臨尾 133注 @ 70,如果是 SP,都係睇升架。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-25 15:30 發表
用無技術的牛熊圖重仓区分析作指標,向下未可打到20900??
个木水未UP到好專业咁,依家又用一招,一句不成立,你信你至嗟牙!

最難判斷浪2嘅調整幅度,若果剛才插至221就更好,近來深入研究吓波浪韻律,有可能新發現,如3月能上試238之上,到時再分享,相反就當冇事發生過。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-25 16:22 發表

个木水未UP到好專业咁,依家又用一招,一句不成立,你信你至嗟牙!

冇理咁好戲

調整已差不多, 是開好倉機會

Good afternoon

發新話題