發新話題

JAN 期指 期權

引用:
原帖由 alancsl226 於 2014-1-23 12:02 發表

傳圖比個website 你好方便, upload 完copy 條link 貼上黎就ok
http://holland.pk/uptow/

揀番 貼圖拎: 就ok
感謝師兄,努力再試!

引用:
原帖由 sinding 於 2014-1-23 11:52 發表
我就用兩戶口,唔同交易平台,唔同經己行的。以防萬一!
我都係,一個淨睇,sp-trader 起碼可以畫線、計下黃金分割。
不過,貪平用一X,大期期權才15蚊,食1點都有18.8執……
但係慢!即買即沽往往摸頂摸底瀨野。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-1-23 11:48 發表
在下唔識傳圖,CB兄推測,而家似嗎?
理論明天重有一棍跌,大貴標准-GP,MT訊號真好用
其實資金流持續流出HK,大市要升都乏力!不過重係橫行區
阿爺放水支陰燭遲左兩日

引用:
原帖由 CB900 於 2014-1-23 12:41 發表
理論明天重有一棍跌,大貴標準-GP,MT訊號真好用
其實資金流持續流出HK,大市要升都乏力!不過重係橫行區
阿爺放水支陰燭遲左兩日
不過,macd 背馳,雙底可能今日企得穩,食住部分胡再吼位入場是上策。

期待 22800 和 22911 的位沽過……

理想即月結算价于228.229佩合二月升市?

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-23 13:46 發表
理想即月結算價於228.229佩合二月升市?
基本上 224P 仲係好積極咁係低位撈貨做淡……
入市時間很重要,亦係好難學的一個功課。

grand pa is recovering, but HSI still at bottom ...

回復 917# cowbearcar 的帖子

欲擒先緃!

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-1-23 14:36 發表
欲擒先緃!
雖則明日都估跌,但好大機會高開後插水。
如果LC 230 + LP 224過夜,
都應該有得執……

你地睇通明日裂口上定落,就唔使買齊兩邊。

發新話題