發新話題

JUNE 11 期指,期權

剛見大仙tst,稍待休息行大大仙tst

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 14:04 發表
1hr將見#2X3、大大仙DTR有機會出現Tunnel作較大反彈..
期指大大仙TST東目標約22420水平..  
犀利

回復 895# tsuikinman 的帖子

引用:
原帖由 我要做大戶 於 2011-6-13 13:03 發表

Ching,
何為超短髮?
ah! 仲有就係我唔係睇短線既, 呢個 "超短髮" 唔係講今日會發生, 係來緊呢幾日.

上次亞叔個髮型好靚仔, 佢果次飛左5日
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

bingo ok ching

回復 889# OK~ 的帖子

GOOD !

at day high 14:45, Tai Tai Sin, Tai Sai Sin, MOC TOC all CLM!

14:56 MOC TST west followed by Zi-Wu confirmation.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

first target 22310 already reached, 2nd moving target at 22250. Symmetric moving target at 22200.
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 11:24 發表
各位早晨!

期指於6月9日下破下跌力量縮減次目標約22470-22490水平, 低見22286點反彈; 其後續跌, 今日(6月13日)裂口下跌, 低見22085點反彈..

**** 本內容被作者隱藏 ***** ...
由於大大仙見#2D3、Tunnel, 1hr亦見#2X3,
留意如能見大成交再下破今日低位22085點, 期指才將再試下行對稱目標..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

???

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-13 15:21 發表

由於大大仙見#2D3、Tunnel, 1hr亦見#2X3,
留意如能見大成交再下破今日低位22085點, 期指才將再試下行對稱目標..  
升緊 WOW...???

發新話題