發新話題

MAR 11 期指,期權

如短期升穿23700,最新近MTP = 23730,23750

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-10 10:31 發表
如短期升穿23700,最新近MTP = 23730,23750
期指跌穿23695,以上MT已走失;需從新追蹤。
有法,則有術。

Morning all

注意杜瓊斯期貨現跌70.....

MOC見PQ,

可做"左右逄源":

(LP234 + LC240) @510-520

起始對沖值 initial delta ~ +3%
(交易費+時間值損耗 )上限< 3%,如守至下午收市前

有法,則有術。

morning all ching

期指如失守23610,下個支持23540,23460
如守到....上阻力23680,23770.....

***以上參考好la,不是建議買賣***

23600 牛仔仍未斷氣, 唔知過唔過到今日呢

引用:
原帖由 Jinpa 於 2011-3-10 10:44 發表

期指跌穿23695,以上MT已走失;需從新追蹤。
剛去看Trend hing 每日分析!
見到Jinpa 兄...把英文譯至中文

十分感謝.呢份.....細心,體貼,無私行為
否則某些Eng字......我要查字典lu

Thanks again

引用:
原帖由 5466 於 2011-3-10 11:53 發表
23600 牛仔仍未斷氣, 唔知過唔過到今日呢
d 輪商都好賤喎, 23600 牛仔都出得?
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題