發新話題

OCT 10 期指,期權

今日下午恆指都算不太強...target 轉23200, 如果下23105支持線就取消
2014年目標順從宇宙力量, 助人為樂

#388 由低位強勁反彈

算係企唔穩 23100, 後市要看守唔守到 23000, 睇來先回調既機會而家又大左
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2010-10-12 16:08 發表
算係企唔穩 23100, 後市要看守唔守到 23000, 睇來先回調既機會而家又大左
有同感
不過臨收市好多trap...早兩日就係

收市位23150之上,明天又升

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-12 16:11 發表

有同感
不過臨收市好多trap...早兩日就係
又真喎, 頂返上去

Today HSI = weak
See you tomorrow la...

引用:
原帖由 TrendRider 於 2010-10-12 12:36 發表

Thank you

今日好安靜, 看來不少網友都看淡, 所以挾到吾出聲或出吾到聲
我是睇好的,國慶前牛A50,現在已經賺100%上了,明天止賺!

引用:
原帖由 jackyng 於 2010-10-12 16:33 發表

我是睇好的,國慶前牛A50,現在已經賺100%上了,明天止賺!
我都係睇向好多d, 而家做倉係最好, 最少有個位睇實, hsi 守 230-231 就好倉, 低過就 cut

市场卖出买入更新涨跌香港恒生42

09:35
+199

點解IG 升咁多?
殺人放火金腰帶 修橋補路冇屍骸!!!

發新話題