發新話題

JUN 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-6-20 22:24 發表

如果係呢個型態, 係幅度上加倍, 會好惡慌的, 希望唔會吧
ourstation 兄, 支持位約左那裹? 下跌目標看多少? 19600?

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-6-20 22:24 發表

如果係呢個型態, 係幅度上加倍, 會好惡慌的, 希望唔會吧
如果依家係c-5,同c-3抄1:1,21200-2400=18800,
都係188-192個上升位,邊到來邊到去
最麻煩是八月有重要細g底,時間上唔配合!
大家研究下,看看有否合理推算,丁已年申月亦麻麻

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-6-20 21:59 發表
恆指累積淡倉及大市累積淡倉是不正確的 ...
由30 May 至20 Jun 每日的淡倉數目都是一樣的 ...
大市累積淡倉:1754
恆指累積淡倉:1153
能信麼?
http://www.analystz.hk/short/hsi-constituents-short-selli ...
累積淡倉最後更新: 2013 05 16

Good morning all!

早晨!

夜期最後十五分鐘前曾hit過低位20003,收報20084,乃MT量度法一對稱點。

今早若不反彈,則要以另有起點再找新目標價,此位<19000!

資金緊,市危!

long機幾時有,靶手問MT(moving target)。

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

thank you sir

引用:
原帖由 CB900 於 2013-6-20 15:58 發表

明天••••••
目標為16,000。短線看,可能會下跌至20,000水平才會有較大反彈

跌夠未呢?

[IMG]http://www.etnet.com.hk/www/tc/common/chart_oneminute.php?type=detail&code=HS1[/IMG]

Thanks ching

我睇要穿埋19000 先會反彈

引用:
原帖由 oem7110 於 2013-6-21 09:33 發表

目標為16,000。短線看,可能會下跌至20,000水平才會有較大反彈。

跌夠未呢?
跌夠就陰陽現

發新話題