發新話題

FEB 15 期指 期權

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-27 13:53 發表

果然高招!
整個倉推水面,任開唔嬲。
先吼彈sp,再day trade大份lp走位變熊跨
至少點都震你唔走。
呢套飄移技術食過好多次,一定配合好技術,好似果套《頭文字D》咁,不停重複練習。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

波浪相位理論有教過睇轉勢前出現嘅PQ訊號,有冇同學仲記得?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

我鍾意用波子機代替,呢期摑親200點
所以跟住單邊市800至1800點
難得由大圖向落數有 九番
最佳係等put開我私竇新招口訣

回復 453# cowbearcar 的帖子

但訊號上3月仍有機會出現高位,265仍有機會,大戶派糖?

260LC+240LP,爆爆爆!

仲要留意傳聞樓市再度出招,將按揭最高成數降到七成,即是代表你冇一百萬以上就可駛諗住買樓,咁啲錢有機會流入股市!
呢招叫做焗你賭,邊有政府做莊做到咁衰架!
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/finance/20150227/53479462

搞到樓市,臨尾半粒鐘 #1都要應聲倒下

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-2-27 16:35 發表
但訊號上3月仍有機會出現高位,265仍有機會,大戶派糖?

260LC+240LP,爆爆爆!
師兄,可否解釋一下這個組合,長倉過週末 ?

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-2-27 18:18 發表
搞到樓市,臨尾半粒鐘 #1都要應聲倒下
借口而已,你會買長記的樓盤嗎 ?

回復 458# eunyeong 的帖子

"長記樓盤"依家都仲有问题咩?
二十幾年前我買過, 但後其聽到口俾越來越差, 乜到依家都仲未得咩?

引用:
原帖由 eunyeong 於 2015-2-27 18:31 發表
師兄,可否解釋一下這個組合,長倉過週末 ?
有乜好解釋,二月整個月都近乎橫行
估佢爆大單邊
一係升千五點,一係插千五點
確認方向最多斬輸果張,
贏果張帳面cover有突!
當然,過周末估大裂口係因為道指兩日波幅極細!
有望道指大波幅幫推

發新話題