發新話題

APR 期指 期權

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-5 13:46 發表
結果到時非必然,凡事不要看表面,
窮人好多好有錢,富翁好多系老千,
學者高調為表演,黙黙進修智超然,
落場都系謂佐錢,有輸有羸是自然,
誰能只勝不會敗,理想盡頭是懸崖!
...

“懸崖”调轉崖懸押韵啲哦!
“誰能只勝不會敗”善用“不出”衝是有可能的。得闲思考下,我用咗2-3年时间來消化,仲要蟹街行行下撞到電燈柱先諗得通。
不過仲有一関就喺技術。

???

引用:
原帖由 uuyyuu 於 2014-4-5 13:46 發表
結果到時非必然,凡事不要看表面,
窮人好多好有錢,富翁好多系老千,
學者高調為表演,黙黙進修智超然,
落場都系謂佐錢,有輸有羸是自然,
誰能只勝不會敗,理想盡頭是懸崖!
...
多口問句... 點解你個公仔兩頭擰...

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-5 10:16 發表
尋晚上堂時問MT Sir
確認道指 大富 M線 -PC行完
插百幾點亦反映MT技術的準確
但阿Sir指最好等埋 #2 -PC
即係周三至周五升返上去
就大機會出GP
配下周一見頂Perfect
暫時道指尚未破 阻速線不能言見頂 ...
我嘅图道指伴月大细#负GP,D紧;
八番井易疑似负GP,D紧。

引用:
原帖由 sinding 於 2014-4-5 15:42 發表

我嘅图道指伴月大细#负GP,D紧;
八番井易疑似负GP,D紧。
金融世界真係好大
外面有人以為道指二月見頂
夾到訓直
只有呢度有熟用MT技術的師兄預視到道指離頂不遠!
跟住心口掛個勇,晚晚沽過夜!
到時出GP真係單聲
落雹之年,災起上黎波幅驚人!
你話我大淡友都係咁話,
七一回歸前見穿二萬。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-4 10:29 發表
有信心就做啦,吾做就老襯!gogogogogogogogogo哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-4-4 12:00 發表
咁你今朝走佐未?
得闲講解下點解你咁信心爆棚,夜期一度穿過22750哦!
你嘅show time啦!

回復 425# cowbearcar 的帖子

多谢分享!

呢個世界真係幾好笑,聖人講得冇錯,「物以累聚」!忽然多咗好多獨書人,睇得咁準,夜期做227樓上沽爆佢咪發達?
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

週末吹吓水,玩期指可以稱為單打獨鬥,玩大細,做長倉只有貪心人先會做,因為窮,本小利潤高,搏一博唔駛咁頻搏,但好可惜,响呢個資本社會底下,窮人只會窮嚟越窮,永無翻身之日,六合彩頭獎期期都冇份中喎,講完笑,講番長倉要long中唔難,但係要贏錢就非常難,因為你與眾為敵,一個要打幾十個,身手真係要好超班先可以出線;
睇班有錢佬就唔同勒,佢哋嘅世界唔會有永遠嘅朋友,更加唔會有永遠嘅敵,就算有都會化敵為友,互相利用,最後嚟一招殺人不見血,你錢係我錢,我錢係我錢,有錢越有錢

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-4-5 16:20 發表

金融世界真係好大
外面有人以為道指二月見頂
夾到訓直
只有呢度有熟用MT技術的師兄預視到道指離頂不遠!
跟住心口掛個勇,晚晚沽過夜!
到時出GP真係單聲
落雹之年,災起上黎波幅驚人!
你話我大淡友都係咁話,
七一回歸前見穿 ...
車兄,技術分析混入迷信大忌,下面有香港每年落雹日數圖,最勁果年係1983

發新話題