發新話題

NOV 12 期指,期權

太陽週期出閞

回復 410# oem7110 的帖子

只是預期,你怎麼不知道?

我今個月只講過 5 號仔, 本來對佢既業績有 d 期望, 佢亦都俾咗我一個好大既驚喜, 而家 -------pc了, 無眼睇, 都係先唔好理佢著

大市方面, 上月月尾已見可能付mpc, 所以要再等一會, 之後圖表發出2個大付小付mpc, 雖然長期升勢未完全破壞, 但日圖已轉差, 呢個調整浪時間上要長一點, 從期權倉位看11月大約係 210 至 220 間遊走, 詳細位置有空再睇了

大家可以炒炒短線玩吓先
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

回復 413# ourstation 的帖子

Thank you Win-Hing!

Good morning all!

回復 413# ourstation 的帖子

太陽週期出關, M線DDC, #3X中,

Ching 利害!

引用:
原帖由 samy 於 2012-11-9 11:28 發表

太陽週期出關, M線DDC, #3X中,

Ching 利害!
3仔仲未x, 但太陽pc,190-22150 rp,看來22150暫是頂,亦出島型態,看來要將牛排吃到212先!然後要養番肥d動物。
太陽順排,204是08江仔2x1,支持不弱!

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-11-9 11:11 發表
我今個月只講過 5 號仔, 本來對佢既業績有 d 期望, 佢亦都俾咗我一個好大既驚喜, 而家 -------pc了, 無眼睇, 都係先唔好理佢著

大市方面, 上月月尾已見可能付mpc, 所以要再等一會, 之後圖表發出2個大付小付mpc, 雖 ...
Thank for sharing , 請問穿咩位會破壞長期上升形態? 208 左右?

多謝閣路師兄分享

sorry,

5# = HSBC

各位Ching,

請問點看1398工行, 太陽週期出關中, 但工作週期還可以

Pls advise, Thanks

發新話題