發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-13 14:41 發表

估佢都係要HOLD係221樓上, 呢個係開倉價, 唔易跌番落去, 如真的跌番落去, 大戶就唔係好倉底了
共振之餘重上轉倉位上,守住22050試試226先!今日坐成日,收市都要買,話晒信號時間大陽齊!
輸都係咁話,大師兄,我來陪你了,不過到226傾向二浪調

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-13 12:50 發表

等待中,睇下午醒唔醒個位比我玩下
可能lc230唔係咁好,上都會反覆行五浪
或者sp218 lc226算了
DONE

回復 392# CB900 的帖子

我今早都都支持左LC224,希望有飯開啦

今天港股不肯回, 老美昨晚創新高, 今晚美國回一回, 明早港股有回才入call, 今天忍了手, 有可能錯過

引用:
原帖由 Ricky9235 於 2014-5-13 16:31 發表
今天港股不肯回, 老美昨晚創新高, 今晚美國回一回, 明早港股有回才入call, 今天忍了手, 有可能錯過
215上222都回唔到236,而家唔好講大浪,整條單邊飲茶先!27/5又一位也
重有十日……

http://stockcharts.com/h-sc/ui

樂觀去睇,macd 自叉拗上,最急的一升!
有望升穿通道頂……
周線圖亦由熊區返到牛區……
幾乎係左下角的 Mini 版!

悲觀去睇,macd 一次又一次背馳,
而且成交一路減少,純泡沫的炒賣!
隨時音樂一停黎料。
最快三日內見頂。黃金extend……

所以數返時間,最遲 月底道指見頂。

明报报道,
港交所(0388)收到美国纽约南部地区法院发出的传票遭起诉
http://finance.sina.com.cn/stock ... /083919101759.shtml

Good morning all!

Good morning

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-13 14:49 發表

一早講佐目標價 515,開519掉頭仲唔食咩!
唔通仲等聽日?
一開又陰多十蚊...
希望各位留言/回覆時,不要只回些沒有內容的icon ,既然咁唔想回應就咪回應吧啦。請不浪費版面....  

引用:
原帖由 paaq 於 2014-5-14 10:09 發表

一開又陰多十蚊...
個市都係等緊佢
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題