發新話題

SEPT 期指 期權

waiwai好久不見!謝謝分析

引用:
原帖由 wai-wai 於 2013-9-12 14:37 發表
long time no see ......!!入來say hi ...又要趕出去....!!
(短線), 今, 明大市升 再升唔穿23100 . 有壓力稍回吐
下方22800-22700 己成好友首重要防線(不宜失守),否則 會回测考驗22550-22400...!!
如突破23100 好友 ...
多谢提點!
得闲请多多出帖!

引用:
原帖由 goldwater 於 2013-9-12 15:04 發表
午後最低見22932,調整幅度仍不足
調整未完!

國期個邊我轉左沽一手了,原本是要明天10643沽.
但我吾等系10720做了.因為已經冇力了
三兩天等200-400點

引用:
原帖由 thomaskmwonghk 於 2013-9-12 23:50 發表
國期個邊我轉左沽一手了,原本是要明天10643沽.
但我吾等系10720做了.因為已經冇力了
三兩天等200-400點
引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-8-30 16:27 發表
無乜波幅的一天,暗藏殺機。
69799熊死了;69977近熊卻今日出世。
尾段大笨象狂插;恆指反而抽上。

過往認識的習慣,壓低大笨象升其他股,到時機成熟時大笨象再抽升推至Month High。
然後股仔先插水,大笨象最後插……
暫時估計9月11日係MH所在。
其一是MPF強姦金定期入貨的日子,點會畀平貨你入!
其二是美國佬注重的日子,點都推至最高,等人好好記念下呢日,跟住訓直!!
估唔到之前自己預計的反而仲有參考價值!

俱參考價值的熊證,7000轉比率,即是每7點跳一格。

以逸待勞

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2013-9-13 03:22 發表

估唔到之前自己預計的反而仲有參考價值!
欢迎發表高見!
请问MPF強姦金是否定期每月的11日入貨?先谢過!

大家早晨!

回復 398# goldwater 的帖子

十八號做左右縫原或之後做以小博大好似好D

發新話題