發新話題

JUN 期指 期權

引用:
原帖由 danny 於 2013-6-14 12:56 發表
我說7月見底,當然是要陽燭 ,先低後高出鎚頭,
正路應該6月出好d

???

19000至19300見底, 在7月下旬... 點鎚頭...???

回復 387# smun 的帖子

市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

回復 387# smun 的帖子

引用:
原帖由 smun 於 2013-6-14 11:35 發表 7月有得翻身嗎
smun兄姊,我輩以MT的波浪相位理論WPT(wave phasing theory),加以吾人半桶水的舊派,且可能過時的艾氏波浪原理(Elliott Wave Principle),"跑"丁解牛,今次回彈之後還有一下跌浪才見底。時間上有二種力量齊指七月中為一重要低位;之後之事,在下技藝未精,看不到那麼遠,真的見新低才算了...
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 lamasingh 於 2013-6-14 14:35 發表
其實咁多年嚟小姐每日只想知係
準確幾時BUY, 準確幾時SELL, 準確幾時頂, 咩位, 準確幾時底, 又咩位,  在下勸你去請黃大仙啦.
唔紧要啦!我來益街坊,我带协大家赚钱!
引用:
原帖由 sinding 於 2013-6-13 13:46 發表

Thank you danny Hing!
博反彈睇多一样啦!日元不要低過93.50,低過就要小心,有机會再落。
引用:
原帖由 sinding 於 2013-6-13 15:49 發表

過咗20747,有机會喺。日元過埋94.30安心啲。

引用:
原帖由 sinding 於 2013-6-14 14:59 發表

唔紧要啦!我來益街坊,我带协大家赚钱!

依家要緊看日元,上93股市沒運行
Vhsi 大大仙子午左,股市隱定左的

回復 402# CB900 的帖子

Thank you Win-Hing!

執少一轉添!吼即市机會最好都喺唔好分心!

回復 407# rcecbest , 408# danny 的帖子

多谢兩位赢兄相告!

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2013-6-14 17:47 發表

Tks all ching...
其實都想分享一些睇法的... 只不過不能上傳圖片... 我所以問是因為 Danny ching 話低位有幾在7月尾而又出陽燭所以有 d ng ming ... 並無意詢問價位做買賣... 如真的要這樣我可以直接找仁 sir... ...
在下的幾句,只是實話實說,人兄網站清閒,多次到來兄弟相聚,早前升市時日日話見頂,跌市時日日話見底,今天抄了十三太保,又估底,七月尾見底,又話留意幾個轉勢日,真漁翁散綱,想一綱打盡,但百物總有一疏,如週四所講,叫週五買貨搏下週報復反彈,下午一句"反彈靜雞雞開始咗"咁又bingo!八天!abc! 可能又要改,究竟身份是老師還是學生,有需要或待MT SIR 學生我幫幫你

上次話MT SIR 及TRENDRIDI失準,甚麼1浪a 我真係想學,可惜冇回應 !

發新話題