發新話題

SEP期指 期權

等轉晒倉先啦

瀨到應

見到企唔穩64點真係要斬,又唔記得。

引用:
原帖由 mon219 於 2014-9-25 10:30 發表
等轉晒倉先啦
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

如果是真,小心啦!

中國人民銀行行長周小川可能會被撤換
http://www.quamnet.com/newscontent.action?articleId=3839075
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-25 11:41 發表
中國人民銀行行長周小川可能會被撤換
http://www.quamnet.com/newscontent.action?articleId=3839075
小心咩...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-9-25 11:50 發表

小心咩...
呀爺啲錢去咗邊呀?所謂愛國嘅人又去咗边呀?

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-25 12:02 發表
呀爺啲錢去咗邊呀?所謂愛國嘅人又去咗边呀?
我一路都有問號... 美元強... 美債鈇...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-9-25 12:18 發表

我一路都有問號... 美元強... 美債鈇...
好多人都驚美國加息,尤其是胡須曾,幾年來都叫人小心,我金水剛剛相反,最驚美國唔加息,簡單嚟講,最驚冇加息嘅機會!

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-25 12:44 發表
好多人都驚美國加息,尤其是胡須曾,幾年來都叫人小心,我金水剛剛相反,最驚美國唔加息,簡單嚟講,最驚冇加息嘅機會!
無加色 = 經濟差

發新話題