發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-12 15:08 發表
美女大细图有好多负GP,我認同CB兄講黑池果個觀點,美女有機會做急跌。
納指幅圖麻麻,但道指周線好強,兄弟順排上拓就係Gp的弱點,要搵多d信號支持先得,最好行負pc先

恆生今日出大陽暫唔看淡住,短抄先,因師兄之前計兩g底時間應對的,其實共振完點都升一段
618係226,下個229!況且96又有個靚頂,想唔通點拖咁耐時間,五月開始估都係215-230!
最好五月出粒星星

其實好失策
一早做晒功課吼 2823 的 8.5 call 0.5 升一倍都好呀!
近乎唔使坐艇
要大升 A50 無理由唔升,
所以先問有無出GP

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-12 14:55 發表

我倉位226
呢兩日會俾大哥處理埋上回結算勁吸手上的貨,唔沃或反覆係最好。上226會攪親互講痛班蟹貨
希望各位留言/回覆時,不要只回些沒有內容的icon ,既然咁唔想回應就咪回應吧啦。請不浪費版面....  

回復 354# paaq 的帖子

認同!所以要留心睇上邉會唔會顶住來判断虚實。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-12 15:36 發表
其實好失策
一早做晒功課吼 2823 的 8.5 call 0.5 升一倍都好呀!
近乎唔使坐艇
要大升 A50 無理由唔升,
所以先問有無出GP
車兄,早排睇果隻#1101今日最多爆咗20%
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

北京市自5月起嚴禁經營露天燒烤行業,並同步嚴格取締,引發不少當地食客抱怨。
北京市相關部門制定的「北京市消夏露天餐飲經營管理暫行辦法」5月正式實施,規定露天餐飲經營場所,不得露天燒烤。
《京華時報》今天報道,北京市東城城管部門聯合工商、治安、食品藥品監察管理等部門,近日在各地嚴格取締露天燒烤檔。

北京咁多污染,唔BBQ幫補唔得幾多
希望各位留言/回覆時,不要只回些沒有內容的icon ,既然咁唔想回應就咪回應吧啦。請不浪費版面....  

回復 357# paaq 的帖子

不如減少私家車會好d,又或用脾亞滴電車

引用:
原帖由 paaq 於 2014-5-12 15:57 發表

呢兩日會俾大哥處理埋上回結算勁吸手上的貨,唔沃或反覆係最好。上226會攪親互講痛班蟹貨
到時再睇, 再唔係到時整張六月LP頂實佢
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 paaq 於 2014-5-12 16:16 發表
北京市自5月起嚴禁經營露天燒烤行業,並同步嚴格取締,引發不少當地食客抱怨。
北京市相關部門制定的「北京市消夏露天餐飲經營管理暫行辦法」5月正式實施,規定露天餐飲經營場所,不得露天燒烤。
《京華時報》今天報導,北京市東城城管部門聯合工商、治安、食品藥品監察管理等部門,近日在各地嚴格取締露天燒烤檔。

北京咁多污染,唔BBQ幫補唔得幾多
唉!我返大陸都好鍾意食 燒烤。
特別係 燒生豪、燒元貝等等!
有d只是一蚊串羊肉/牛肉,生豪都係20蚊人仔6隻……
我一個人都可以食百幾蚊落樓。

跟住又話重金屬,又輻射又剩……
好無癮!

引用:
原帖由 ourstation 於 2014-5-12 15:19 發表

美女周線圖仲係開緊花, 急跌言之尚早
我睇番金银從高位跌落黎嘅太陽至太阴啲图全部都喺開緊花的,我都明两個市值相差好远,但美女试過有闪電崩盤,不得不防!

發新話題