發新話題

SEP期指 期權

大戶玩得好高,記得早兩年前有師兄問我尖西會唔會一定到,好似呢次咁,反反覆覆佢又到,一反覆對長倉客就有影響,調反轉短倉客就一於話之佢,到咗車站貨都行剩無幾;

25000升穿又反轉個市變得有問題,中線仍睇落,是否goodbye kiss250ma.未知知數!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

頸線已穿,

牛市形態是否已完全破壞?

請師兄腸教, 謝謝

07年見頂之後,牛又死,熊又死,報章雜誌,財經專欗,波浪大師,死得八八九九,香港個市好難估,中短線機會就大多小,淨係成日假突破,﹔都唔知要玩到幾時!所以牛市熊市冇得講;

如果太陰配合工作線出到關,23000就穿梗!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

thx for share !

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-20 16:03 發表
如果食太陰麥當當就死,有排跌,但直落就唔係好信,因為太陽D3都來個雞脾餐,可能週一插完就真彈,上面阻力重重,24750及裂區24994,下面尖西目標23950做LP幅度唔多大,沽唔過!等食雞! ...
等食雞

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-22 12:03 發表
等食雞
有無得食... @.@

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-9-22 12:21 發表

有無得食... @.@
一定有,睇吓係籠裏雞還是走地雞先。

???

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-22 12:37 發表
大肥雞... 就好了...

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-9-22 12:37 發表
大大仙走勢似早幾日
下降催勢線 竟是抗散啦叭形
236係 重倉位,穿完都會夾返期結
但穿埋殺牛,事在必行

不過,始終要睇TxP R位才安全入場

唔怪得超人都要上京面聖
#1真係回得好恐怖!
佢既LP回報勁過痕指好多
今次咁回加埋地方政府清算囤地而龜速起樓
穿硬紅底!但難在搵入Put位

發新話題