發新話題

NOV 期指 期權

跌定左, 未散住

五至九番睇住dcc先,但今日之陰令半月太陽唔靚仔,若破23830就....

???

日線超核突... BUT 又未死住...

烏雲唔好,明天都…23750要守住,唔係試肥牛區234了

附件

ScreenHunter_01 Nov. 17 13.03.jpg (152.25 KB)

ScreenHunter_01 Nov. 17 13.03.jpg

係咪痴嫁,叔到呀嫲都唔認得,呢班X匪真係絕
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

期指不可低過23831收...

咁嘅波幅,iv反而縮,跌百幾點但等價240p升得19點,呢班X匪真係好過份!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-11-13 19:31 發表
最怕係玩飛法,期權金陰干,暫時未有足夠動力出方向,中港通AH股唔應該有溢價,所以炒差價都有得玩,好似今日玩咗#38呀一拖拉同埋#2727東北放氣都執番啲。 ...
嘔突

你精我都精,飲杯竹葉青

期指天插的機會唔低

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-11-6 08:45 發表
胡須曾話要求呀爺盡早開放竽講通,真係整色整水,好似乞衣咁,做官做到咁真係影衰香港人,就算通過都係益咗班貪官利益輸送,我哋啲平民百姓賭仔咪又係比人湯。
呢班貪官以689為首,名義上為市民爭取,實際上謀市民福利,著數落自己袋 ...
胡鬚曾!香港市民向你致敬啦!

發新話題