發新話題

MAY 期指 期權

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-5 12:07 發表
v 仔回一回向16.6進發,namy了
開始擴闊了

阿里巴巴向美國證交會提交首次公開招股申請文件

Bad timing OR The iBank will freeze the market for it

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-7 11:01 發表
今日病公佈業績
好得意,病獨升!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-7 11:06 發表

Sinding 師兄,我等緊8號囉!
留意埋車兄果個低位,穿咗都幾大近视

引用:
原帖由 sinding 於 2014-5-7 11:41 發表

留意埋車兄果個低位,穿咗都幾大近视
好似吻別左,如果8號都沒彈就……再看彈的力量如何
V仔向上,後市不容樂觀

一早提水 大大隻Garltey 出佐
唔想跌佐六七千點先來發現有 GP
希望有開蝴蝶倉的師兄有見到私竇提示
早早解佐下限!單飛蝴蝶,任跌唔嬲。

從力量而言,估底非明智行為

http://www.richdad.com/Home.aspx

Rich Dad CASHFLOW Quadrant FREE download

引用:
原帖由 CB900 於 2014-5-7 11:06 發表
Sinding 師兄,我等緊8號囉!
電台d財演改口風叫人離場
今明兩日大成交有望反彈

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2014-5-7 12:55 發表
一早提水 大大隻Garltey 出佐
唔想跌佐六七千點先來發現有 GP
希望有開蝴蝶倉的師兄有見到私竇提示
早早解佐下限!單飛蝴蝶,任跌唔嬲。

從力量而言,估底非明智行為 ...
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

Will it form a three drivers to a bottom ? Pattern #9 , AB=CD

發新話題