發新話題

NOV 12 期指,期權

引用:
原帖由 CB900 於 2012-11-2 15:19 發表

應該調整不深,蝴蝶要請教 MT sir, 小弟只知一二。
系喎!大仙都未見射子午lei!

平水!袋現金过週末

回復 242# NOWATER 的帖子

恭喜可做番两日有水!

回復 217# CB900 的帖子

今個月試蝴蝶比較安全, 試蝴最煩走單邊, 11月應該回一次

引用:
原帖由 fatpat 於 2012-10-25 12:00 發表
[quote]昨日小權12月Call、3月Call由8千至萬五的行使价突然两邉都多了很多的50張挂牌。小弟從未見過這情景。
请问有冇赢兄赢姐可講解下何故?对後市有何预示?
Is it somebody request for a quotation, so they posted with qty 50.

You could try it yourself in the afternoon.
今日小權12月Call,108 to 114有各50張的成交啦!

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 13:24 發表
咁快到?無性架!下午慢慢夾个单辺就輸死好多人啦!
呢個版可能太閒,有個小醜攪吓笑都唔係壞事,但開市時段就唔係咁好啦,週未假期就可以〝愚〞樂吓,
上個月真係插足一個月,係咪插唔夠呀
有師兄講得啱,今日高開咪話揸囉!低開咪沽咗,呢啲咪叫可愛,係傻得可愛,I LOVE YOU

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-2 13:24 發表
咁快到?無性架!下午慢慢夾个单辺就輸死好多人啦!
但笑還是笑,但把口賤,成日都想人死,但係大家唔駛担心,佢咁靈就唔駛執紙皮啦,當佢祝福囉,一出街22200就唔到呀,即回添,做咗好倉就真係多得佢唔小啦

引用:
原帖由 NOWATER 於 2012-11-1 15:29 發表
收巿前如下于216就沽!
呢啲咪証據,落216?講完即夾,識睇市?心術不正呀?慢慢數吓執咗幾多張紙皮同你過週末啦!賺錢!教人炒期指!

你呀sir見到你真系啼笑佳非,一年有多啦,其它同期D同學都畢晒業靜靜地搵錢啦!讀得明就唔洗讀完又讀、讀完又讀啦!不過D學費又歲歲來朝播!鞋

發新話題