發新話題

OCT 期指 期權

回復 222# optionbaby 的帖子

研究下

我冇期指日图Live Chart,有嘅同學可睇下系唔系抄浪1:1?
恒指我度到系,但时间擴張咗,系难搞架

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-10-15 13:56 發表
我冇期指日图Live Chart,有嘅同學可睇下系唔系抄浪1:1?
恒指我度到系,但时间擴張咗,系难搞架
引用:
原帖由 mon128888 於 2015-10-14 16:29 發表

成交減少,  VIX 縮.... 唔知時間上會否今星期, 會否時間上會長一點?
咁長幾多

回復 225# mon128888 的帖子

計埋今日多咗两日。
期指就多咗3日。

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-10-15 13:12 發表
我睇定嘀再算,記得7月21日、8月11日都系夾高一级後就隊落黎
上两次好彩冇追货,唔系.......

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-10-14 07:11 發表
訊號上大富高位向下V3,只要守得住22176頸線,希望V3轉為C3會有一段急升,但今個星期未能上破22788就要留意。
呢個從bible發現出嚟嘅訊號,有時真係幾掂;今日可以破到22788都安心啲,希望再進一城,睇吓週高能否見23400
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

MT's訊號除咗對期指準確外,對黄金都幾準,希望見「股票期權選擇」嘅目標啦!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

回復 228# goldwater 的帖子

回復 230# klm 的帖子

技術分柝係一件非常開心嘅事,尤其用上MT's技術,大家努力

明天能否見23400對後市非常重要!

發新話題