發新話題

JUL 期指 期權

引用:
原帖由 sinding 於 2013-7-8 11:22 發表
睇似想做大三角型,大家有何高見?

大家早晨!
中咗!冇奖!

引用:
原帖由 CB900 於 2013-7-8 14:00 發表

2,3看clm?唔係看0?如果今日低於203收,下破通道,又看194,大圖井男重係上面。
仲諗著一野過跌多2,3日, 跌到井男落返cl, 同井2,3做clm, 不過而家唔使諗 lu
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

Deep V.  Drop 600 points and raise 600 points.  So terrible

明天如跌破20450, 再會行DOWN TREND

回復 225# floydhk 的帖子

多谢版主提點!

引用:
原帖由 ourstation 於 2013-7-8 15:40 發表

仲諗著一野過跌多2,3日, 跌到井男落返cl, 同井2,3做clm, 不過而家唔使諗 lu
Ching ,今日反彈0.786,又係你教個危險數字••••根據你發現的理論,大插插在後?明天早上再出射擊的話••••••

回復 227# CB900 的帖子

机會好大!睇美股點收啦!

引用:
原帖由 sinding 於 2013-7-8 17:07 發表
机會好大!睇美股點收啦!
美股業績開始!不過港股唔係好跟,其實打穿161上升TL,攪咁耐都番唔到上去,如再跌穿194亦是10600上升TL,以通道計,波浪相位看。
量度跌幅下一波16400的,大家綁緊安全帶,晚些出圖大家研究下

引用:
原帖由 CB900 於 2013-7-5 12:19 發表
從大富看,出現井易pc,現如下星期上破211,暫看阻力215,218
大富射子午,疑似頭肩底,開市上升三百幾點,跟住橫行當調整,下星期老美公佈業績,預測會向好的。
暫以202做支持

...
大戶紮倉204 n 206 看好

發新話題