發新話題

JUL 15 期指 期權

引用:
原帖由 mon128888 於 2015-7-16 14:20 發表
今日重少過昨日..........
最後更新:16/7/2015 14:52:00 HKT
祗得774億。

疑似做紧第四衝

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-16 15:13 發表

祗得774億。

疑似做紧第四衝
真係...........

但HHI 唔多上
成交唔過千...

另一觀點,阿爺可能等期結完補充子彈,下周睇下玩邊科

有機會先前諗既 253 頸線「頭肩底」成立,
時間上見圖理論上調整浪行完,超強反彈後,勁弱沽壓。
屬升屬跌看燭身有幾多時間在ema7 樓上定樓下,
垂直線簡單分了時區,
今次調整連0.236都無,再升將會可以好急。
CCI領先指標直頭升過對面,DMI初見買入訊號,
滯後無所謂,呢個較慢的2小時圖。
其實ema7 是某證券行分析師自用緊,仲要唔講原因。
日線圖的ema7 同你所定的好淡分水嶺一直相若,
今次一樣照推高至25080添。
即市可以15分鐘圖以ema7做獨立牛熊分水嶺,
每一支15分鐘trade一次都得。
ema有別於標準sma,佢會將後面的比重加倍,
而巧妙地有近50%摸到燭身之餘仲要係正H或L位,
根本係好靚的開倉位!

附件

2小時 黑期

Good morning

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-16 15:13 發表

祗得774億。

疑似做紧第四衝
第四衝破咗三衝顶,後市如何發展且看下回分解
大家早晨!

破咗位好似後面都喺仲有西瓜皮

阿爺港女已同步,申利:做骑墙派、長頭草,随时两邊倒

其實講一些自創的入市睇法
我都驚影響MT Sir收生
希望大家畀下面,搵到學費既支持下MT Sir的課程
始終係MT Sir開佐個平台才有機會學野
再者,我free出的技巧都係次等貨
新版友有機會學MT 技術,用第一手資訊。

講笑一句,有機會請下我食飯唔拘,質落你袋既豈只咁少錢

引用:
原帖由 sinding 於 2015-7-17 10:22 發表
破咗位好似後面都喺仲有西瓜皮
都幾....成交咁樣樣

發新話題