發新話題

JUNE 11 期指,期權

原來有幸同 wai-wai and wii c-hing 做
天涯人!

Prison Break!

平倉230C@67, 216P@112

微汁10點

本來想放過夜...不過小弟聽日要去旅行lu
仲有成手SP,希望冇咩冬瓜豆腐啦

月尾再番黎跟咁多位c hing學野
謝謝指教
引用:
原帖由 dennislee 於 2011-6-15 10:48 發表
唔識睇做對左右逢源 230C@88, 216P@81

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-6-15 16:06 發表

MOC訊號不能過市, 如今日未見較大反彈, 則宜待明日留意訊號再做好倉  
等大大仙行完DCC,很可能出現三圖三相同步

引用:
原帖由 學習有益 於 2011-6-15 16:10 發表

等大大仙行完DCC,很可能出現三圖三相同步
向下? 唔敢諗喎!
Prison Break!

1hr圖跌破縮減目標,明天有機會下試上次低位22085後再回升

引用:
原帖由 Surfer58 於 2011-6-15 16:11 發表

向下? 唔敢諗喎!
師兄你好,唔係向下,我講向上,不過都唔知岩唔岩

剛回來見各圖表走勢比預期差,恐怕之前估計錯咗,從大圖睇跌破頭肩底頸線完成後抽,大大仙訊號配合小時圖#1同步向下,半製成品亦吻合,明日如見dcc或是lp時後,小心

半制成品走勢提示明天會急趺,見反彈再急跌,結算前見#20455 唔知真定假,如果係做番幾套左右逢源肯定無蝕底,......睇錯市,暫封口

引用:
原帖由 tsuikinman 於 2011-6-15 19:44 發表
半制成品走勢提示明天會急趺,見反彈再急跌,結算前見#20455 唔知真定假,如果係做番幾套左右逢源肯定無蝕底,......睇錯市,暫封口
貼價牛又加倉.....明天...小心急趺

引用:
原帖由 paaq 於 2011-6-15 19:55 發表

貼價牛又加倉.....明天...小心急趺
呢次會唔會用南海危機做值口呢

發新話題