發新話題

MAY 12 期指,期權

rick hing

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-5-29 12:05 發表
由於散戶仍然未敢入市,而且仲睇得好淡,反而呢個時候有可能快速上到193~194(20MA附近)也未定。
rick hing講得好 快速到193後 散戶就追入市 然後可能再被夾

引用:
原帖由 KM88 於 2012-5-29 11:55 發表

go to fill gap
bingo.................

189 bear killed

大時代、半代出PC,XX出GP嘛!

上次反彈高位19075阻力唔細,留意相位相聚。

引用:
原帖由 KM88 於 2012-5-29 13:10 發表
189 bear killed
190 bear killed

引用:
原帖由 ricksuen 於 2012-5-29 12:05 發表
由於散戶仍然未敢入市,而且仲睇得好淡,反而呢個時候有可能快速上到193~194(20MA附近)也未定。
下午部分散戶已進場!

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-29 11:51 發表
已破阻力線,半代是GP,小弟認為會上19,000結算,有可能嗎?

好耐沒見升多過 300 點了

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-29 11:51 發表
已破阻力線,半代是GP,小弟認為會上19,000結算,有可能嗎?
19,000快到啦!188PUT只得18點。BIBLE萬 歲!GP萬 歲!實戰班萬歲!!

rick hing

引用:
原帖由 rickso 於 2012-5-29 16:07 發表

19,000快到啦!188PUT只得18點。BIBLE萬 歲!GP萬 歲!實戰班萬歲!!
賺完SP18800 我今朝[email=LC19200@8]LC19200@8[/email] 以小搏大
另外RICK HING有冇留意 今日19000CALL 大手成交6000張 19200CALL 2千幾張

發新話題
最近訪問的版塊