發新話題

MAR 11 期指,期權

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 16:10 發表

差3點..
MOC雖見#1D回落, 但由於見紙五, MA上拓, 可能於此區間反覆收市..  
BINGO BINGO BINGO AGAIN & AGAIN  3 點已到就算5 到豪比佢又點話

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 16:12 發表

AGAIN~~ GOGOGO
Mon兄似乎撈了底, 但溫馨提示, 細圖看Bible不過市..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

好狗呀!!!!  臨尾沽呀佢地

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 16:14 發表

Mon兄似乎撈了底, 但溫馨提示, 細圖看Bible不過市..  
哈!! 我未到目標未做野...,.... 你知我目標

又到 WEEKEND, HAVE A NICE WEEKEND TO ALL

Supermoon的週期性天體極位的確有趣,多謝資訊分享!

估計,Supermoon影響下,下週完成回彈後,下行首次目標22800,22500。

回彈首個縮減目標初步度得為23550,也不知會偏離事實會有多遠了!
市場運動,如一切世間現象,
總有其相,必有其數,故必有其法。
有法,則有術。

引用:
原帖由 mon128888 於 2011-3-11 16:16 發表

哈!! 我未到目標未做野...,.... 你知我目標
留意目標 & 訊號行動..
別人貪婪時我恐慌,別人恐慌時我貪婪

Need to study (MT Theory) hard during the weekend

Earn money next week

引用:
原帖由 OK~ 於 2011-3-11 16:21 發表

留意目標 & 訊號行動..   
唔排除星期跌700點可能.....

馬後砲一番:

其實看大圖, 月頭已知有此走勢, 等我又苦練下 d  bible 先
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

發新話題