發新話題

FEB 期指 期權

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-11 16:02 發表
睇吓回幾深,如果整個C3反覆,明日有可能爆多2,3百點先後抽落番216~217,到時訊號冇扭轉,先食大茶飯!慢慢唔駛急!
唔知幾时先可以好似金生水兄,版主等技術咁精湛呢?下星期又再repeat mt sir d 堂。不過在此論壇跟師兄们學習,漸漸领略到bible好堅呀。

引用:
原帖由 馬到功成 於 2014-2-11 13:45 發表
大行正PK,尋日又吾叫人買,今日升佐幾佰就話低買,咁尋日就吾低買咩,正老仟局!
话左吾糸直杀,死左La!

天光光,心慌㤺,訓醒升多幾舊,屍橫片地

引用:
原帖由 168.hk 於 2014-2-12 00:42 發表
天光光,心慌㤺,訓醒升多幾舊,屍橫片地
206变226,屍橫片野,全部破產,死得人多,虫刀吾生,呵呵呵

唉!真係傳染病,冇改錯名,害羣之馬,死咁多人,真係要打堂齋超渡吓先得

CB兄可以用V-S去度吓,就會發現上行浪會到4月10左右,目標又係24048,要大插睇怕要等多兩個多月啦!

引用:
原帖由 NOWATER 於 2014-2-12 09:10 發表

嬴錢,睇倒哂啦,环保,禁唗水,比人玩佐咁耐仲玩哈哈,馬到功成,比你一个Like!
一插就出來,72變?自咀?睇吓邊個玩得開心啲!

一早講過,變幾多次都冇用,變走個臭口先啦!

忍忍手唔做淡住, 就算做都係即日唔過市, 散戶未入齊貨

引用:
原帖由 NOWATER 於 2014-2-12 09:22 發表
比人生根中出仲十吓十吓,
仁生邊有你咁好戲呀?心照啦!個自組基金破咗產咩?

引用:
http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=5659&page=1#pid361396
一早講咗三角底唔易穿,出埋圖都冇人信有乜辦法?而家訊號配合,有調整就買啦!

發新話題