發新話題

SEP期指 期權

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-9-23 17:56 發表

甘... 點算...
真係好嘅唔靈醜嘅分分鐘靈『GOLDWATER宇宙奇觀』http://www.option-king.net/bbs/viewthread.php?tid=5678&extra=page%3D1

2015年2~3月前宇宙仍是混沌一遍,難有大升,更不會大跌,仍圍住宇宙中心21317運行

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

班莊家玩得咁絕有乜辦法呀?咪沽番落通道底law

免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 oem7110 於 2014-9-23 17:57 發表
LC244 + SP234 如果跌破236,該怎麼辦? 壯士斷臂?
算吧啦!
止蝕啦你。
課桯內容不會透露……
讀完A班你知你問的問題錯乜。

今朝39點撈底只算勉強,搞到無乜信心。
不過,都可能因為 期指轉倉而升唔起……

大家點睇 39點撈底法?
今朝我承認開市衝入去,中途被震走。
現在又再 39點入場,水位有限,仲要 #c 沒有沽貨訊號!

衰佐……

???

對住港女... 完全無野講...

引用:
原帖由 butterflyjoan 於 2014-9-24 10:25 發表
對住港女... 完全無野講...
摑死……

隻#1060文化傳信改名阿里影業停牌咁耐,真係大老千係里爸爸!

唉!無等 #c 做野錯晒,但失靈唔知個低位幾時出……

發新話題