發新話題

FEB 期指 期權

Good afternoon

呢頭講完1101,11點即標
咪話無反應!

引用:
原帖由 CB900 於 2014-2-28 10:52 發表

今天如收不低22750,三月如金水兄所言230,234機會相當大,老師教的namy又爆邊!
真係守得幾辛!個人認為大市在出古惑,今日公佈業績#1 & #13,走勢都好肉酸,究竟轉乜板塊真係要用啲時問去研究吓,指數在分柝中,造淡倉真係要好小心!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

[quote]原帖由 cowbearcar 於 2014-2-28 15:53 發表
咪話無反應! [/quote]#1101都是在觀察名單中,同樣造船的#317升幅已少,希望3個月內股價能翻一翻!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-26 22:05 發表
跟㯫期指成交及訊號變化,今個星期是羊燭(升)!
是羊的

回復 1104# goldwater 的帖子

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-28 16:14 發表
[quote]原帖由 cowbearcar 於 2014-2-28 15:53 發表
咪話無反應!
#1101都是在觀察名單中,同樣造船的#317升幅已少,希望3個月內翻一翻! [/quote]

重新學過SMA,果然搵到好野!
有乜野好過一支大陽蠋升穿晒所以平均線阻力位!
力量令所以平均線重新改寫拗返去上……
只是要等佢調整至相位相聚時才是入場時間……

回復 1106# cowbearcar 的帖子

車兄,呢隻老千股就有保留啦,怕!

引用:
原帖由 goldwater 於 2014-2-28 21:51 發表
車兄,呢隻老千股就有保留啦,怕!

我都明白,曾幾何時 銀河都比人列入老千股之一……
不過,有個別老千有時都有意想不到的反彈!
小注當考眼光,定好止蝕唔得鬆人……

Thanks very much

發新話題
最近訪問的版塊