發新話題

MAR 15 期指 期權

可以留意隻5號,人人喊沽,話收息大把選擇,大圖出現三沖底,配合大富#2D3,幾可肯定已完成大週期調整,係外間啲人唔識啫。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-17 09:04 發表
一面倒睇淡係疏大意咗,目標23650到咗係應該配合其它訊號,23630個位已見RP,亦出現射箭訊號,現時大富V3,阻力24500,目標25048!
bible 訊號判市能力係幾強,但從大細圖去推測走勢唔多配合,如果伴月麦叔叔整招回馬槍可以配合太陰上頂,26000並非幻想,見步行步!
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

現時大富#2DTR,足夠動力反覆挑戰25048。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 14:19 發表
現時大富#2DTR,足夠動力反覆挑戰25048。
買你怕。吉倉
今日升得好Chok,明明升市拗頸做淡都有得執。
特別吼中 14:47 雙蝴蝶向下果下才反敗為勝。

附件

交易總結

今日明知升市,唔拗頸執好多至係,係衰係自己性格度。
唔會怨人。

回復 355# cowbearcar 的帖子

仲谂住有機會约埋你過大海添, 你咁锺意研究一定會研究到啲好野. 照咁睇, 你嘅性格真系唔适合, 唔使预你咯! 無谓连累埋你

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-18 16:54 發表
仲谂住有機會约埋你過大海添, 你咁锺意研究一定會研究到啲好野. 照咁睇, 你嘅性格真系唔适合, 唔使预你咯! 無谓连累埋你
過大海必備是 "運" , 有先好過

唔單止過大海,就算做人都係要講運,好似fb有個教江恩嘅,都話自己懷才不遇(攪笑),賭仔姓乜?

引用:
原帖由 optionbaby 於 2015-3-18 16:54 發表
20年前我都好鐘意過大海,先去萄京,無運就去賊船,輸剩多小就番回力,賭仔就係姓賴,點解最尾係回力?因為隔離係碼頭,輸清拍拍〝籮油〞坐船番香港;最記得响萄京磨爛蓆磨到攰就走去下面間銀宮餐廳食焗朱扒飯,一字記之若『正』!

引用:
原帖由 smun 於 2015-3-18 17:12 發表

過大海必備是 "運" , 有先好過
引用:
原帖由 goldwater 於 2015-3-18 17:42 發表
20年前我都好鐘意過大海,先去萄京,無運就去賊船,輸剩多小就番回力,賭仔就係姓賴,點解最尾係回力?因為隔離係碼頭,輸清拍拍〝籮油〞坐船番香港;最記得响萄京磨爛蓆磨到攰就走去下面間銀宮餐廳食焗朱扒飯,一字記之若『正』! ...
聼sinding師兄講, 上過核心课程堂, 再去睇系另一個世界, 我依家做紧模拟练習都有同感.
當然能够自律, 自控能力强, 有埋運气就最好啦!

發新話題