發新話題

NOV 期指 期權

回復 310# goldwater 的帖子

所以我昨日遲遲不入市, 就已覺奇怪

大大仙出左關,又要由好散轉番做蛋散,等dcc.目標21000。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

上次講莊家跟大戶分別,大戶一般稱為有錢佬,可以隨心所卻,利用人哋嘅錢,享受榮華富貴,市塲上最有錢的就係所講基金,得益嘅就係基金經理。
免責聲明:以上內容只是個人意見,並不構成要約、招攬或誘使他人進行任何交易,如因討論內容造成損失,一概與本人無關。

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2015-11-13 09:52 發表
比較番尋日講過既 期權小時圖,
其實好清楚摸到 阻力區,食佐先係合理!

附件

引用:
原帖由 edwardwcf21 於 2015-11-13 09:52 發表
上次爆上剩番2張免費240C,諗住23300整固再加倉,今朝裂口落,可以慳番,暫時執兩千幾,得個吉。

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-13 09:54 發表
大大仙出左關,又要由好散轉番做蛋散,等dcc.目標21000。
我想問 大圖出關未?
佢出關就真係要全力沽。

引用:
原帖由 cowbearcar 於 2015-11-13 10:13 發表

我想問 大圖出關未?
佢出關就真係要全力沽。
未,下星期啦!但耍留意係唔係想做2D3!

希望一陣有機會撈啦。
但牛仔太多,無理由唔殺!

附件

回復 319# cowbearcar 的帖子

撈咩?

引用:
原帖由 goldwater 於 2015-11-13 10:35 發表
撈咩?
本來想吼 23300 撈,真係呢個位彈!

發新話題