發新話題

OCT 12 期指,期權

引用:
原帖由 smun 於 2012-10-9 11:21 發表

用邊招
裝假狗,博大霧,起尾住,執死雞,揼波鐘,
渣流灘,放飛機,爆陰毒,食住上,屈尾十,
蝕頭注,搲爛腳,走精面,頂硬上,抓破面,
側側膊,,拋浪頭,扮死狗 ...
我頂,港男真係夠賤,見識見識

引用:
原帖由 smun 於 2012-10-9 11:21 發表

用邊招
裝假狗,博大霧,起尾住,執死雞,揼波鐘,
渣流灘,放飛機,爆陰毒,食住上,屈尾十,
蝕頭注,搲爛腳,走精面,頂硬上,抓破面,
側側膊,,拋浪頭,扮死狗 ...
有沒人用齊所有招數呢?想見識一下

DTR揾大浪,工作週期作參考,太陽週期AMA,#2A3,昨日收市大時代以下#1CLM大細圖相位相聚,
走了,呢度太多不知所謂的人出現,影響智慧!

講錯,由始至終都係果個,夠賤

引用:
原帖由 goldwater 於 2012-10-9 11:37 發表
DTR揾大浪,工作週期作參考,太陽週期AMA,#2A3,昨日收市大時代以下#1CLM大細圖相位相聚,
走了,呢度太多不知所謂的人出現,影響智慧!
多謝師兄提點,又看多樣同步,Sir教左但應用唔到,愧對Sir的心機

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-9 11:25 發表

Sir的技術真厲害,但我仍然掌握中!其實今日爆都幾陰,
想今朝買平貨,結果! 都係Out兄厲害,昨天說On sale。
我都係用 "執死雞" 方法,
壓力是從注碼來的,限制同分散注碼,都有減壓效果

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-10-9 11:57 發表

深表佩服

引用:
原帖由 ourstation 於 2012-10-9 11:57 發表

引用:
原帖由 CB900 於 2012-10-6 13:13 發表

橫行陽比陰多,理論上就是大朋友輪流收集,等夠人就開車,8月10陰4陽,今次就10陽4陰,如頂抄頂,重有兩棍就飛了!
破左橫行15棍,8月199 跌到190,今次如何呢?重要破埋08TL喎!Sir的期權策略勁
非常佩服!

回復 275# CB900 的帖子

唔好甘講啦師兄,大家一起學習一起進步

發新話題